zondag 1 januari 2012

Een nieuw jaar, een nieuwe weblog!


Ik wil iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2012 toe wensen! Ik ben blij dat het jaar 2011 afgesloten is; het was een jaar met meer downs dan ups en ik hoop dan ook dat dit nieuwe jaar wat positiever zal uitvallen. Ik was niet meer zo tevreden met mijn blog bij punt.nl en heb op de eerste dag van het nieuwe jaar maar meteen de koe bij de horens gevat en een blog bij blogspot.com geopend. Ik zal de komende periode nog wel wat aanpassingen maken, maar het begin is er.

Voor ons zal 2012 het jaar van de huizen worden. Aangezien het ons nog steeds niet gelukt is ons huis de afgelopen jaren te verkopen, zullen bij binnenkort ook de boerderij die wij hebben opgeknapt en waar wij heel graag wilden wonen te koop moeten zetten. Uiteraard hopen wij nog steeds dat het huis waar wij nu wonen als eerste verkocht wordt en dat wij toch nog naar de boerderij kunnen verhuizen, maar het is nu maar afwachten welk huis het eerst verkocht wordt.

Gisteren zijn we nog bezig geweest met het aftimmeren en schilderen van de laatste twee slaapkamers boven in de boerderij, want voor de verkoop is het beter als de verbouwing helemaal klaar is. Het mag wel duidelijk zijn dat het klussen onder deze omstandigheden ons zwaar valt. Toch besloot mijn lief gisteren tot mijn verbazing na het klussen nog even een huis te bouwen in 2011 voordat oudejaarsavond kon beginnen. En het is gelukt; hieronder zien jullie het resultaat van zijn noeste arbeid. (Zo vaak zie ik hem niet in de keuken aan het werk;)


Ook op creatief gebied zullen het komende jaar de nodige huizen gemaakt worden. Er staat een huisjesquilt op het programma en er zullen huisjes geborduurd worden. Ik hoop dat jullie de weg naar mijn nieuwe blog weten te vinden dank jullie voor je bezoek aan mijn blog.

9 opmerkingen:

 1. het ziet er al heel mooi uit......heel veel succes met de huizen , de verkoop, quilthuisjes, borduurhuisjes
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de weg gevonden naar je nieuwe blog :-) Jullie ook een heel goed nieuwjaar en ik blijf duimen dat jullie huis waarin jullie wonen als eerste verkocht mag worden. Mijn duimen zijn al blauw van het draaien maar ik draai gewoon door hoor :-)
  Mooi huis heeft je mannetje gebouwd !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met het verkoop van 1 van jullie huizen. Hopelijk word het jullie huis in Rijssen en niet jullie woonboerderij.
  Ook wens ik jullie een goed en gezond 2012 toe.
  Groetjes Verona

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb me meteen aangemeld op je site als volger, alleen begrijp ik nog steeds niet waarom er altijd 2x mijn naam bij staat als ik me aanmeld, haal er maar een weg als je wilt.
  Heel veel succes met de verkoop, ik hoop dat jullie dromen toch uitkomen en je in de boerderij kunt gaan wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst wens ik jullie een creatief jaar toe, en ik duim voor jullie dat jullie alsnog de andere huisjes kunnen verkopen zodat jullie je lievelingsboerderij kunnen houden.

  groetjes cindy
  http://borduren-cindy.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een gelukkig en creatief 2012! En dat jullie oude huis maar snel verkocht mag worden (bij ons duurde het bijna 5 jaar, maar wij hadden nog geen ander gekocht: dat scheelt een berg natuurlijk)

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes in 2012! Hoop toch dat het oude huis eerst verkocht zal worden!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Saskia. Ik kwam je reactie tegen bij Marcella (http://nuttigenfraai.blogspot.com/). Een bekende van me reageerde op jouw vraag in een mailtje naar mij, aangezien ik vaker bij Marcella reageer. Ik wist natuurlijk van niks. Grappig toch!
  Succes bij de verkoop van één van je huizen! Balen natuurlijk als dat de boerderij zal worden. Ik duim voor je.

  BeantwoordenVerwijderen