donderdag 7 juni 2012

Eindelijk weer eens een berichtje

Het is hier erg lang stil geweest op mijn blog. De reden hiervan is dat ik druk ben geweest met beide huizen die in de verkoop staan maar tot dusver heeft het helaas niet tot het gewenste resultaat geleid. Het is om hopeloos van te worden. Er blijft op dit moment niet veel tijd over voor mijn hobby's.
Ik ben echter wel een nieuw borduurwerk begonnen, eentje waar ik ondanks alles vrolijk van wordt. Het is Spring Makeover van Mme Chantilly. Hieronder zie je het eerste deel. 


Verder heeft Helen van Hugsnkisses een hele leuke give away op haar blog. Kijk maar eens even naar deze clamshell quilt.

Er is echter nog meer leuk nieuws. Lies Bos zal waarschijnlijk vanaf juli in haar nieuwsbrief een serie stitcheries van tuinvogels publiceren. De eerste is al klaar en is de kuifmees. Geef je dus nu op voor haar nieuwsbrief en je zult de patronen gratis toegezonden krijgen. 



Tot slot wil ik jullie even wijzen op een ontzettend leuk nieuw boek van Hatched and Patched genaamd The Simple Life. Ik heb hem inmiddels besteld en in dit boek kun je o.a. deze leuke quilt vinden, maar er staan nog veel meer leuke projecten in. Een aanrader! Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

  1. wauw ... wat een prachtig boek heb je besteld !!
    Je vogeltje is ook erg lief geworden en je begin van de schaapjes is ook leuk.

    Wat ontzettend balen dat het niet goed verloopt met jullie huizen. Zou ik dan toch teveel duimen ???? ik zal ze eens iets minder laten draaien... misschien dat het dan beter verloopt :-) Ik heb echt met jullie te doen en hoop dat er nu dan toch eindelijk eens heel snel een koper komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, de Spring Makeover had ik ook al een keer bij iemand anders op een blog gezien, hij is zo leuk, met die schaapjes.
    Wat een mooi boek heb je trouwens besteld, ik ben benieuwd wat je eruit gaat maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Saskia,
    heb niets meer van je gehoord over de lapjes, stuur je me even een mailtje?
    Mooie boeken heb je hier staan en de quilt van Simple Life ziet er leuk uit...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Balsemien,

      Wil je svp reageren via email (envelop met pijltje onder mijn laatse blogbericht) dan kan ik je vraag beantwoorden. Ik zit op jouw antwoord te wachten tegen wat voor een kleur lapjes je wilt ruilen.

      groetjes,

      Saskia

      Verwijderen
  4. hoi Saskia
    mag ik vragen waar jij het bovestaand boek hebt gekocht ?
    Ik probeer het al 5 weken via een online winkel te kopen maar ze beloofd steeds dat het komt maar nu naar ruim 5 weken krijg ik niet eens meer antwoord wanneer ik het kan verwachten
    hoop van je te horen
    vriendelijke groeten Paula

    BeantwoordenVerwijderen